top of page

Farm-made

hashtag.png

Ons Verhaal

Hallo, wij zijn David en Liesbeth. Onze twee zonen, Daan en Dries, maken ons landbouwersgezin compleet. 

David is de vierde generatie boerentrots op ons bedrijf! Zowel de liefde voor de varkens en het rundvee alsook de passie voor het veldgewas kreeg hij met de paplepel mee. Die passie gecombineerd met een grote interesse voor innovatie zorgt ervoor dat we hier dagelijks werken op een bedrijf dat streeft naar kwalitatieve productie van voedsel waarbij we duurzaamheid en dierenwelzijn als belangrijke parameters bewaken.

 

Liesbeth heeft de landbouwmicrobe geërfd van haar grootouders. Dat de liefde haar op de boerderij deed neerstrijken was dan ook voorbestemd. Haar 18 jaar lange ervaring als leerkracht ligt aan de basis van de dagrecreatie die we op ons bedrijf aanbieden. De combinatie van voltijds lesgeven op de landbouwschool, meewerken op de kinderboerderij en de organisatie van de activiteiten zorgt voor goed gevulde dagen.

 

Daan en Dries zijn onze twee flinke jongens die na school meehelpen op de boerderij. Deze onbetaalbare momenten, de grote hulp en het nodige kattenkwaad maken van het samenwerken een groot voorrecht!

Onze boerderij is een gemengd landbouwbedrijf waar er veel ruimte is voor diversiteit. 

De zorg voor de varkens en het rundvee combineren we met ruim tien teelten in het veld. 

Naast de klassieke akkerbouwgewassen zoals graan, maïs, gras en bieten vind je ook heel wat lekkere groenten op onze velden.

Aardappelen, erwten en bonen nemen een groot deel van onze oppervlakte in.

Omdat ‘speciale’ teelten ons beroep zo boeiend maken hebben we ook een assortiment aan verse kruiden (peterselie, dille, tijm, marjolein, oregano, basilicum, bonenkruid, veldkers, zuring, fenegriek,…) in volle veld. 

Ook fruit vind je bij ons. Omdat fruit niet onze kerntaak is worden onze boomgaarden verzorgd door een collega-fruitboer, die ervoor zorgt dat wij ook kunnen genieten van heerlijk fruit dat met de grootste vakkennis wordt gekweekt.

Sinds 2021 kan je bij ons ook terecht voor boerderijrecreatie. Het maïsdoolhof, de boerderijkampen, de hoevecamping en nog veel meer geven jullie de mogelijkheid om kennis te maken met het leven zoals het is op de boerderij.

 

Schrijven aan een verhaal als dat van 'onze Farm-made' is enkel maar mogelijk door de steun en de hulp van vele mensen.

Ouders, familie, vrienden en buren zijn bij ons eveneens de hoofrolspelers! 

 

Onze slogan “met pure passie” vat dan ook ons verhaal goed samen!

bottom of page